Udvendige screens ved Rikke og Mikkel

I Skyhede midt i den skønneste natur har Rikke og Mikkel bygget drømmehuset til deres familie – vi har hjulpet dem med at holde et skønt indeklima. 

Vi blev, efter at have monteret solafskærmning indvendig, enige om at hvis vi skulle nedbryde solens stråler og varme optimalt, skulle vi på den udvendige side af glasset og nå at reflektere solen inden den rammer glasset.

Familien ville helst ikke miste den helt unikke udsigt og gerne finde et produkt som ikke ville dominere husets stilrene linjer.

FABERs udvendige rullegardin, kaldet Screen var det helt oplagte valg.

Læs mere efter billederne...

Vi placerede gardinet diskret på vinduet med lakering i nøjagtig samme farve som vinduesrammerne. Meget tæt på et usynligt resultat.

Screen dugen er PVC-væv med den fordel, at det reflektere både varmen og lyset, men stadig med utrolig godt udkig. Så ved nedrullede gardiner har man alligevel næsten den optimale udsigt.

I Skyhede er vinden en stor faktor pga. de åbne marker, så her valgte vi at montere top-modellen. Denne model har et skinnesystem med indbygget modtræk så underlisten ikke kan blafre. Derudover er der indbygget ZIP, som er en lynlås der sikrer dugen i skinnen.

Denne FABER Screen findes ikke mere enkel og stærk mod vind og vejr.

Udvendige screens kan leve deres eget liv

Vi har udstyrret produkterne med en sol-og-vind styring, så sol afskærmningen lever sit helt eget liv. Er solen på vælger produktet selv at kører for og samtidig hvis vinden er for barsk kører gardinet fra.

Nu kommer familien hjem fra job og skole til et behageligt indeklima med en tilpasset temperatur. Mens møbler, gulve m.m. bliver skånet for de stærke solstråler.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere