Om Brandsborg gardiner

Vi sælger og monterer alt indenfor gardiner, syning, solafskærmning og markiser/udvendigsolafskæmning. Vi holder til i Varde, men sælger og monterer i hele landet.

Gardinbussen

Få besøg af vores rullende showroom der medbringer hele vores udvalg, så du i fred og ro kan vælge den optimale løsning derhjemme - med det rette lys og omgivelser.

  • Gardinbussen

Gardinbussen er en top moderne bus, der altid er fyldt med de sidste trends og nyheder. Det store udvalg gør, at vi kan skræddersy lige præcis det du har brug for. Gardinbussen bringer alle muligheder med indenfor gardiner, på denne måde kan du se hvordan de forskellige løsninger tager sig ud, som vindues udsmykning I dit hjem.

Ring på 75 22 45 00 og lav en aftale.

  • Finn og Martin

Kort fortalt

I de seneste år har vi igangsat et generationsskifte, som nu gør os endnu stærkere.
Sammenkoblingen af erfaring og faglig viden med nytænkning og unge kræfter giver et virkeligt stærkt team med stor erfaring og ekspertise. Vi følger med tidens trend og kan levere en anderledes gardinløsning, du ikke kan få andre steder.

Se vores udvalgte referencer
Læs mere om vores produkter

Montering med faglig viden

Monteringen er en vigtig del for os, ikke mindst fordi vi ønsker at fuldføre og aflevere opgaven i højeste kvalitet, men også for at se og samle erfaring af det færdige resultat. Det er den del der gør os stærke i opmålning og vejledning. Vores montører er alle uddannet i faget og veksler fra nyudlært i 2011 til 40 års erfaring.

Vores markise-team er virkelig stærkt. Vi har stor erfaring og løser opgaven fra gang til gang med hensyn til placering og muligheder. Vi deltager i samtlige kurser indenfor markiser, montering, samt befæstigelsesmaterialer. Vores montører er Faber godkendt.

I vores showroom hvor vi viser forskellige løsninger indenfor gardiner og solafskærmning. Her har vi over 2.000 forskellige farver, mønstre, samt kvaliteter. Kig ind og få inspiration eller få svar på spørgsmål med det samme.

Systue/Butik

Vi bruger vores egen systue i Danmark med professionelt udstyr og personale. Det gør os professionelle, samt yderst konkurrencedygtig på samme tid. Vi producerer selv klassiske gardiner, foldegardiner, panelgardiner, puder i alle størrelser, sengetæpper samt alle tænkelige opgaver. Vores systue klarer også vask - lige fra nedtagning til gardinerne igen hænger det rette sted.

Kontakt os Ring allerede i dag på tlf. 75224500 og lav en aftale - så kigger vi forbi til en uforpligtende sank om mulighederne. Se kontaktoplysninger