Udvendige screens til Andelskassen i Varde

Andelskassen Varde etablerede sig i deres nye og spændende lokaler på en adresse med navnet Otto Frellos Plads. En bygning med beliggenhed som er unik for byen med Otto Frellos kunstneriske udsmykninger.

Tilbage i 2012 var vi med ved indflytningen og monterede FABER Plissegardin med den flexible Up and Down løsning. En model som gør det muligt at skygge lige præcis det område solen er et problem uden at tillukke hele vinduet. Effektiv uden at stjæle lys i lokalet.

Efter den første sommer erfare man at solen varmer kontorbygningen så meget op at gardinerne egentlig er trukket helt for når den danske sommer er bedst.

Denne opgave er nu løst med solafskærmning via udvendige Screens fra FABER. Super effektiv mod varmen og med screenvæv der gør at ved nedrullet gardin er der stadig åbenhed og udsyn.
De udvendige gardiner lever deres eget liv via en sol og vindvogter der gør at gardinerne automatisk kører for ved sol og fra ved skygge eller for meget vind.
Et spændende projekt som vi har gjort til en arbejdsplads med godt indeklima.
Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere