Pergola-markiser blev en god investering i Skyhede

I Skyhede midt i den skønneste natur har Rikke og Mikkel bygget drømmehuset til deres familie. 

Med stilrene og kubistiske linjer har de fået et moderne hjem med alt hvad det indebærer. Masser af lys og udsigt ved de store glaspartier med stort set intet varmetab i det top isolerede hus.

Kombinationen af store vinduer, og sommeren når den er bedst, gør at varme alligevel kan blive et problem – for meget af den.

Læs mere efter billederne...

Det var en drøm at kunne overdække deres store lækre terrasse så man udover at skabe godt klima i værelserne også kunne forlænge sommeren og gør terrassen mere brugbar både dag og aften.

Terrassen blev brugt for lidt, det var enten alt for varmt eller lige modsat for koldt pga. vind og blæst.

Vinden er en stor faktor med en beliggenhed ud til åbne vider.

FABER Pergola var uden tvivl valget der skulle tages. Pergolaen kunne klare målet med en bredde på 12 meter og et udfald på 4,35 meter.

Vindstærk, så de kunne bruge den til hver en tid de ønsker at sidde på terrassen. Det er ikke kun skygge på terrassen og varmereducering i huset Pergola markisen har medbragt, men også givet et betydelig mere vindstille område. Kastevinden som arbejder oppefra og ned er nu slet ikke et problem mere, et plus vi ikke havde tænkt ind, men der viste sig at være en kæmpe gevinst.

Drømmen i Skyhede er opfyldt og familien kan nu være indendørs på selv de varmeste dage. Derudover har de som prikken over I’et, flerdoblet dagene udendørs.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere