Funktionalitet og hygge til Annette Heicks sommerhus

Annette Heick er mest kendt som TV-vært. sangerinde og journalist.
Familien Vollmer Heick er bosiddende i Sverige og har netop lige opført deres drømmesommerhus i smukke Allinge på Bornholm.
Her har familien fundet den skønneste grund ned til vandet. Alt er idyl og kontrasten med det top moderne og minimalistiske nybyggede hus er lykkes helt fantastisk for dem. Rene linjer og lækre ting gør huset til sin helt egen.

Vores projekt var at skabe funktionalitet og hygge på den fede måde - og hvad er mere hyggeligt, nemt og fedt som lækre gardiner.
Alle værelserne er indrette som små hotel-suite så derfor var det naturligt at vi skulle sætte prikken over I'et med et lækkert mørklægningsstof fra loft til gulv og væg til væg.
Gardinerne er nemme at betjene og med vores mørklægnings kvaliteter kan vi holde lyset ude efter ønsker og behov. Derudover skaber stoffet en unik stemning i rummet som passer utrolig godt til det meget stilrene liv huset har.

Læs mere under billederne.

Det mest unikke rum i huset er uden tvivl samlingspunktet med stue, køkken og spiseplads i et - her skabte vi et lyddæmpende stykke kunst i form af et lækkert læderfarvet Velour gardin monteret fra loft til gulv på væggen bag det lange rustikke spisebord.

Gardiner var engang gammeldags og det som mormor havde hængende men så snart man tør at lade det fylde og gøre det til et møbel findes det ikke mere cool og frækt.

Vi elsker Gardiner, Bornholm og allermest Annette og Jesper for at ha’ så mega fed stil.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere