Pergola-markiser skaber det perfekte uderum i Silkeborg

Hos Monique og Torben i Silkeborg blev vi en stor del af deres imponerende forvandling af deres hus og terrasse. Drømmen var at skabe en ny facade og et nyt og lækkert uderum.

Inden forvandlingen havde man en fast overdækning som egentlig var funktionel og brugbar - men ulemperne var, når venner og familie kom til de skønne grillaftner, kunne pladsen til tider være lidt trang. Derudover var den faste overdækning en lyseslukker inde i huset, da den jo bryder det ellers gode lysindfald.

Drømmen og opgaven for os var at skabe mere overdækket plads på en enkel og stilren måde - og lige så vigtig - et produkt som ikke ville ødelægge det gode lys inde i huset. For os var det simpelt og lige til. Pergolamarkisen kan vi lave i store størrelser og i dette tilfælde fik Monique og Torden deres drømmeterrasse på hele 8 meter bred med 5.5 meter i udfald. Med de faste stolper er markisen meget vindstabil og kan derfor være i brug betydelig flere dage end de almindelig markiser vi ellers kender til.

Læs mere efter billederne...

Oprindelig terrasse og overdækning

Vi leverede markisen opdelt i 2, med hver sin motor, så de uafhængigt af hinanden kan køre frit. Man kan sagtens forstille sig gutterne med en kold øl i skyggen under markisen, mens tøserne nyder solen under den halvdel der er kørt ind. Vi synes det er super cool at kunne overdække 44 kvm med et enkelt tryk på mobilen, Ipad eller den trådløse fjernbetjening.

Vi er stolte af resultatet og elsker Monique og Torbens valg af farver. 

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere