Velourgardiner til HANDVÄRK showroom i Kbh K

Emil Thorup er manden bag HANDVÄRK.

32-årig autodidakt designer og arkitekt, der siden hans barndom har han haft en stærk passion for æstetik og design. Han har været tilknyttet den danskejede og prisvindende tegnestue LW Design, som primært arbejder med hoteldesign og boligarkitektur. LW Design har kontorer i Hong Kong, Sao Paolo & Dubai.

Senest har Emil Thorup udviklet en serie af præfabrikerede luksusvillaer til et prestigefyldt dansk byggefirma, en idé som var baseret på hans første boligdesign, ’Nordic Noir’, som er en privat bopæl, et projekt som vi her hos BRANDSBORG også har været en del af.

Læs mere under billederne.

Det sidste nye fra Emil er HANDARK

HANDVÄRK blev lanceret i 2015, og fik stor opmærksomhed fra pressen og det internationale designsamfund. Emil Thorups skandinaviske minimalisme kombineret med et mørkt univers af marmor, messing og læder blev vist mere end 50 gange i 8 lande i løbet af brandets første 6 ugers levetid.
I hjertet af København med udsigt over Kongens Have har HANDVARK skabt det mest unikke og fantastiske showroom på hele 350 kvm. Alle de lækre møbler og designs er involveret i de forskellige temaer som hvert sit rum er tænkt.

Vi har skabt et eksklusivt look, samt stemning med vores indramning af de smukke vinduer. Gardinerne er 3 meter høje og i den lækreste velourkvalitet. Emil har her valgt ikke at gøre det hele ens og istedet valgt 7 forskellige farver.

Se billederne, de fortæller alt.

Det er blevet super fedt og vi elsker Emils valg af farver ❤️

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere