Lækre velourgardiner til Emil Thorups drømmehus

Emil Thorup er TV-vært, designer, arkitekt og er mest kendt for ekstrem god sans for mode og lækker stil.

I Tisvildeleje har Emil bygget sit drømmehus som han selv kalder ”Emils Hotel”. Tanken med huset skulle være et fristed med stil som de lækreste Hoteller. Åbne og lyse rum uden alt for meget diller daller.

Da vi kom ind i billedet vidste hverken Emil eller os hvad der skulle ske, men efter 1 time i huset var alt på plads – vi var hurtig sikker på at det skulle være stort, tungt og lækkert og Ja det skulle være gardiner fra loft til gulv og væg til væg. En kontrast til at det fine og lette.

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Det ville samtidig binde boligen sammen og skabe den fedeste lounge og hotelsuite-effekt. Den største effekt de fede gardiner gav til huset var en FANTATISK AKUSTIK.

Læs mere under billederne.

Hvidlakeret glideskinne Den hvidlakerede glideskinne er udført nøjagtigt til vinduet
Velour gardiner giver fantastisk akustik Det store velour gardin er ikke kun lækkert men giver samtidig en fantastisk akustik.
Rullegardin med frontprofil Frontprofiler skjuler rullegardiner, så det kun bemærkes ved brug
Emil Thorups Hotel Stilen er gennemført i "Emils Hotel"
Velourgardin med stillren og fast syning i toppen Den stilrene og faste syning i toppen gør at folderne altid bølger med samme afstand

Stoffet er en vaskbar Velour som findes i mere end 30 farver – Emil valgte en lækker Muldvarpefarvet Velour som kan ses på billederne.

I vinkel vinduet i Stuen har vi for at bevare de rene linjer monteret et rullegardin med frontprofil. Frontprofiler skjuler gardinet så det kun bemærkes ved brug. Profilen har vi selvfølgelig haft forbi vores lokale industri lakere så den fik nøjagtig samme farve som vinduerne.

Vi elsker gardiner og ligeledes Emil Thorup for at ha så fed stil.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere