Når screen rullegardiner ikke må syne af noget

Familien Helt har bygget et top moderne hjem på Strandvejen med få meter til strand og vand.

Sidsel og Thomas har fra start haft det ønske at undgå nogen form for gardiner eller solafskærmning. De vil bevare lyset, udsigten og den stilrene facade som den er, uden gardin eller nogen form for afskærmning.

Skjulte screen rullegardiner Vi har skjult alle produkterne bag den indfarvede frontprofil, som det kan ses på billederne, virkelig gør produktet usynlig.
Enkelt og i tråd med bygningens design Enkelt og i tråd med bygningens design
Helt skjult Skøn udsigt til Vesterhavet
Skøn udsigt Stadig udsigt selvom gardinerne er for

Huset ligger højt så indkig fra stranden er ikke et problem, men solens genskin i vandet og dens varme gør, at der skulle ske et eller andet, som ville give et behageligt indeklima, samt undgå brugen af solbriller. Vores opgave var med et usynligt produkt, at bryde skarpt lys, reducere varme og bevare den helt unikke udsigt.

Opgaven blev løst med FABER Screen rullegardiner i PVC væv. Udover at denne type screen er yderst effektiv mod varme har den også denne fordel at man bevare dagslyset og udsynet via den gennemsigtige væv.

Sidsel og Thomas fik deres ønske opfyldt med en usynlig og effektiv løsning.

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere