Fritstående markise i kombination med læsejl på to sider

I sygehuskvarteret i Varde ligger et af byens lækreste og mest charmerende huse, hvor de fleste vil sige, at en moderne markise ikke vil kunne harmonere og falde flot ind.

Familien Bjerre havde også den tanke, men havde drømmen om at kunne spise frokost i skyggen, sidde mere i læ, forlænge sommeraftenerne og endda nyde det når regnen stille og roligt falder. En parasol var første tanke, men hvor skulle den stå når den ikke var i brug og ville den kunne skabe læ og klare en lille brise fra vest...?

Terrassen kan lukkes helt af så der både er læ og skygge Terrassen kan lukkes helt af så der både er læ og skygge
Markisen er meget diskret i sammenrullet tilstand Markisen er meget diskret i sammenrullet tilstand
Tag og bagstykke kan, med den trådløse fjernbetjening, styres uafhængigt af hinanden Tag og bagstykke kan, med den trådløse fjernbetjening, styres uafhængigt af hinanden
Fritstående markise med læsejl på 2 sider som ikke behøver lukkes helt af Sidemarkisen behøver ikke at lukkes helt af
Varmen er ikke langt væk – kun et enkelt tryk på fjernbetjeningen! Varmen er ikke langt væk – kun et enkelt tryk på fjernbetjeningen!
Indbygget strømstik i stolperne til markisen - det ligger i detaljen! Indbygget strømstik i stolperne til markisen - det ligger i detaljen!

Her har vi monteret en kombination af vores produkter, som har givet den lækreste og mest funktionelle løsning vi længe har set. Den passer unikt til stedet og har simpelthen bare gjort den skønne terrasse til huset bedste sted at være.

Vi har konstrueret 2 rustfri stolper, som er pulverlakeret i samme farve og nano-behandling som markiserne. Herpå har vi monteret en 400 x 300 Faber terrasse markise på fronten – på bagsiden har vi monteret et screen rullegardin som kører i skinner i en Zip Lynlås og med modtræk, som gør den meget vindstabil. Er solen generende bagfra eller er vinden for voldsom, køres screengardinet ned med ét enkelt tryk . Alt det styres trådløs via en fjernbetjening og kører selv ind og op hvis vinden bliver for voldsom. På siden er der monteret en sidemarkise fra Faber, som manuelt kan trækkes hen og fastgøres i den nedstøbte stolpe. Stolpen kan dog hænges på et beslag i skuret når den ikke bruges.

Til sidst monterede vi et strømstik i den ene stolpe, så mobilen eller iPad'en kan oplades. Ligeledes har vi monteret vores 2000W terrassevarmer, som selvfølgelig kan styrres med samme fjernbetjening som markiserne.

Billederne fortæller alt – Vi elsker markiser!

Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere