Det lille byhus med moderne gardinteknologi

På Fredensvej I Varde er det ældre lille byhus blevet opgraderet til et moderne familie hus med stor respekt for den oprindelige stil.

På bagsiden af huset i den nye tilbygning i stueplan er der mod have og terrasse etableret et ekstra tv-stue/legerum.

Det er i dette rum vi fik den spændende opgave at skulle finde en løsning som ikke måtte ses ved oprullet gardin, som skulle kunne lukke helt for sol og indkig men samtidig skabe delvis afskærmning, men med udsigten til haven bevaret. Ønsket om at skabe stilren hygge og miljø ville være et ekstra plus hvis det kunne opfyldes i et produkt.

Sammen med arkitekten, håndværkere og kunden fik vi helt fra start lavet en løsning som har opfyldt alle ønskerne.

FABER Multishade twist gardiner blev valget, motorstyret via væg kontakt til familiens børn men også Iphone/iPad betjent til huset Apple brugere.

Gardinet er monteret i lysning i lukket grøft så alt er væk ved oprullet gardin. Motorstyringen er koblet op på husets bredbåndsforbindelse så gardinerne kan styres fra bilen, jobbet eller sommerhuset.

Løsningen med et tryk på mobilen gør at der bliver skabt hygge, reflekteret sol eller helt tillukket uden at ha haft nogen som helst forestilling om at der er mulighed for dette.

Usynlig med topmoderne teknologi er bare super fedt.

Helt skjulte gardiner Gardinerne er helt skjult når de ikke er i brug
Gardinerne har en elegant og lysdæmpende effekt
Elegant og privat om aftenen
Helt skjult i samarbejde med tømrer og elektrikker
Flotte detaljer fra Faber
Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere