Moderne markise tilpasset ældre hus!

Sanne og Bjarne har for nylig fået deres drømmehus med beliggenhed i et af Vardes ældste gader. 

Alt er nyrenoveret med smag for hver en detalje og da vi ved indflytningen monterede FABER foldegardiner havde vi også snakken om markise i den hyggelige gårdhave.

Vi har tidligere leveret en FABER terrasse markise for Sanne og Bjarne som med deres egne ord siger er uundværlig når man først har haft den. Skyggen når solen er mest varm og de forlænget aftner uden den kolde dug.

Sannes bekymring har fra start været hvordan en markise vil tager sig ud på et hus med over 100 år bag sig. Vi valgte at vente men efter den første sommer tog vi snakken op igen.

Med vores nye konfirkationsprogram kan vi nu fremstille et billedet så kunden får en meget lignende reel oplevelse af det virkelige resultat.

Udfra dette blev Sanne helt sikker og med den lille slim markise har gårdhaven nu fået prikken over iet.

Vi har lakeret markisen i samme speciel ral farve som huset så markisen forsvinde og bliver så lidt synlig som muligt. Selve dugen har vi valgt i en retro strib som passer perfekt til husets stil og alder.

Vi er glade for at være en del af at have givet gårdhaven hygge og charme.

Moderne markise Aftenerne bliver længere og midt på dagen bliver udholdeligt med en markise
Stoffet matcher husets stik
murmonteret markise Udsigten bliver ikke forringet af markisen
Vores computergenererede billed som gjorde udfaldet for at Sanne sagde ja
Gratis opmåling og uforpligtende tilbud Få et uforpligtende konsulentbesøg og rådgivning, eller fremvisning af produkter i dit hjem eller virksomhed. Læs mere